Pályázati és Tudáshasznosítási Igazgatóság

Hírek & Események

Sajtótájékoztató az EFOP-4.2.1-16-2017-00020 projekt zárásaként

Az Óbudai Egyetem a „Felsőoktatási infrastruktúra fejlesztése” pályázata keretében elnyert keretösszeget a képzéssel, oktatással, kutatással kapcsolatos infrastruktúrájának és eszközparkjának fejlesztésére fordította a székesfehérvári telephelyén, annak érdekében, hogy a tudásalapú társadalom és gazdaság követelményeinek megfelelő, európai és globális értelemben véve is versenyképes szolgáltatásokat legyen képes nyújtani.

 

Ingyenes, online konzorciumi partnerkereső rendezvény

A szlovák, cseh, magyar, izraeli és lengyel NCP hálózat (köztük az NKFI Hivatal), a BIOEAST kezdeményezés, valamint az Enterprise Europe Network ingyenes hálózatépítő rendezvényt szervez, amelyen a Horizont 2020 Green Deal Call-jának pályázati felhívásaival összefüggésben konzorciumi partnerekre lelhetnek az érdeklődők.

Teljesült a felsőoktatási infrastruktúra fejlesztés Székesfehérváron

Az Óbudai Egyetem a "FELSŐOKTATÁSI INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE SZÉKESFEHÉRVÁRON" megnevezésű, EFOP-4.2.1-16-2017-00020 azonosítószámú projekt keretében az Alba Regia Műszaki Karon (AMK) a számítógépes és az internetes hálózatot újította meg 2017.09.01 – 2020.09.28.-ig terjedő időszakban, az Európai Unitól és a Magyar Államtól kapott 198 477 001 Ft vissza nem térítendő támogatási összeg segítségével.

Jelentkezz a vállalkozói kompetenciákat segítő tréningre!

Az Óbudai Egyetem kompetenciafejlesztő tréninget indít azoknak a hallgatóknak, akiket érdekel a vállalkozóvá válás, vagy szeretnének vállalkozók lenni.

Újra itt az Agyvihar!

Az Óbudai Egyetem második alkalommal hirdet versenyt középiskolás diákok számára és első alkalommal az általános iskolás diákok számára a STEM (Tudomány, Technológia, Mérnökitudomány és Matematika) területek népszerűsítésére.

Nyári gyerekegyetem: többnapos kreatív tanulás

Az Óbudai Egyetem két városban hirdetett általános iskolásoknak szóló, többnapos nyári gyerekegyetemet, ahol a diákok bepillantást nyerhettek az informatika, valamint a műszaki tárgyak izgalmas világába.

Önjáró elektromos, intelligens szervizképességű autóbusz alvázcsalád kifejlesztése, piaci bemutatása

Az IKARUS JÁRMŰTECHNIKA Kft. és az Óbudai Egyetem konzorcium keretében támogatási kérelmet nyújtott be GINOP-2.2.1-18 kódszámú, K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” című pályázati felhívásra.

Erasmus+ stratégiai partnerségek rendkívüli pályázatbeadása

A Tempus Közalapítvány 2020. szeptember 22-én pályázati online felkészítő alkalommal segíti azokat, akik az október 29-i rendkívüli határidőre a COVID19-helyzet nyomán létrehozott stratégiai partnerségek pályázatot kívánnak benyújtani.

Kihirdették a GREENIFICATION, avagy zöldítsd ki te az Óbudai Egyetemet c. ötletpályázat nyerteseit

2020. május 28-án kerültek elbírálásra a GREENIFICATION, avagy zöldítsd ki te az Óbudai Egyetemet címmel meghirdetett zöld innovációs hallgatói ötletpályázatra beérkezett pályaművek.

Elstartolt a Facebook oldalon a Tudáshasznosítási Osztály

Az Óbudai Egyetem Pályázati és Tudáshasznosítási Igazgatóságának Tudáshasznosítási Osztálya a Facebook közösségi oldalon is aktív jelenlétet folytat.