Pályázati és Tudáshasznosítási Igazgatóság

Hírek & Események

Indul a vállalkozói kompetenciákat segítő tréning

Az Óbudai Egyetem kompetenciafejlesztő tréninget indít azoknak a hallgatóknak, akiket érdekel a vállalkozóvá válás, vagy szeretnének vállalkozók lenni.

Újra itt az Agyvihar!

Az Óbudai Egyetem második alkalommal hirdet versenyt középiskolás diákok számára és első alkalommal az általános iskolás diákok számára a STEM (Tudomány, Technológia, Mérnökitudomány és Matematika) területek népszerűsítésére.

Nyári gyerekegyetem: többnapos kreatív tanulás

Az Óbudai Egyetem két városban hirdetett általános iskolásoknak szóló, többnapos nyári gyerekegyetemet, ahol a diákok bepillantást nyerhettek az informatika, valamint a műszaki tárgyak izgalmas világába.

Önjáró elektromos, intelligens szervizképességű autóbusz alvázcsalád kifejlesztése, piaci bemutatása

Az IKARUS JÁRMŰTECHNIKA Kft. és az Óbudai Egyetem konzorcium keretében támogatási kérelmet nyújtott be GINOP-2.2.1-18 kódszámú, K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” című pályázati felhívásra.

Erasmus+ stratégiai partnerségek rendkívüli pályázatbeadása

A Tempus Közalapítvány 2020. szeptember 22-én pályázati online felkészítő alkalommal segíti azokat, akik az október 29-i rendkívüli határidőre a COVID19-helyzet nyomán létrehozott stratégiai partnerségek pályázatot kívánnak benyújtani.

Kihirdették a GREENIFICATION, avagy zöldítsd ki te az Óbudai Egyetemet c. ötletpályázat nyerteseit

2020. május 28-án kerültek elbírálásra a GREENIFICATION, avagy zöldítsd ki te az Óbudai Egyetemet címmel meghirdetett zöld innovációs hallgatói ötletpályázatra beérkezett pályaművek.

Elstartolt a Facebook oldalon a Tudáshasznosítási Osztály

Az Óbudai Egyetem Pályázati és Tudáshasznosítási Igazgatóságának Tudáshasznosítási Osztálya a Facebook közösségi oldalon is aktív jelenlétet folytat.

Új információk! A COVID-19 hatása a Horizon 2020 programok elszámolhatóságára

A COVID-19 kitörése a Horizon 2020 pogramok elszámolhatóságával kapcsolatban több kérdést is felvetett a Támogatott szervezetek részéről, amelyek közül a leggyakoribbak a Támogató hivatalos weboldalán kerültek megválaszolásra. Ezek közül a legfontosabbakat ismertetjük.

Európai Kutatók Éjszakája – Horizon 2020 pályázati győzelem

Az Óbudai Egyetem (ÓE) az őszi Európai Kutatók Éjszakája programsorozat magyarországi eseményeinek szervezői közé került az év elején beadott konzorciumi pályázat alapján. A Kutatók Éjszakája 2020. szeptember 25-én lesz látogatható valamennyi magyarországi településen.

Még lehet jelentkezni! Fizetett szakmai gyakorlat lehetőség az Európai Szabadalmi Hivatalnál (EPO - München)

Havi 2000 EUR ösztöndíjjal hirdet fizetett szakmai gyakorlat lehetőséget az Európai Szabadalmi Hivatal (European Patent Office – EPO) Münchenben. Az egy éves szakmai gyakorlat 2020. szeptember közepétől indul.